“JAM PROSTITUTË”/ Gazetarja: Kam politikanët dashnorë dhe s’më arrestojnë – AlpeGossip
“JAM PROSTITUTË”/ Gazetarja: Kam politikanët dashnorë dhe s’më arrestojnë

“JAM PROSTITUTË”/ Gazetarja: Kam politikanët dashnorë dhe s’më arrestojnë

Gazetarja serbe Senada Nurkiç i ka shokuar të gjithë me deklaratën e saj. Ajo ka thënë se ka punuar prostitutë. Në punën si prostitutë ajo ka pasur mbështetjen e familjes dhe të dashurit të saj politikan.

Nurkiç ka shokuar opinion publik, me deklaratën se thonë se personat që duhet ta arrestojnë, janë klientët e saj. “Nuk kam frikë nga burgu. Ata që duan të më arrestojnë, janë ata që më ndihmojnë të paguaj faturat”, thotë Senada.

Ajo kërkon 600 euro për seks me një person dhe mbi 1100 euro për seks në grup. Më heret ajo ka punuar si gazetare.

“Zakonisht klientët e mi janë të pasur. Kryesisht biznesmenë. Kur gratë nuk i kanë në shtëpi, unë shkoj aty dhe bëjmë seks. Përveç parave, më japin edhe dhurata të shtrenjta si parfume dhe rroba seksi”, shton ajo.