JANË KTHYER NË TRENDIN E KOHËS/ Baluket më të famshme që po i bëjnë të gjitha vajzat të presin flokët – AlpeGossip
JANË KTHYER NË TRENDIN E KOHËS/ Baluket më të famshme që po i bëjnë të gjitha vajzat të presin flokët

JANË KTHYER NË TRENDIN E KOHËS/ Baluket më të famshme që po i bëjnë të gjitha vajzat të presin flokët

Nëse së fundmi jeta po ju duket paksa e mërzitshme apo rutinë, prisni baluke! Kështu siç e dëgjuat, pa u menduar fare merrni vendimin që na mundon më shumë para një ndërhyrjeje në flokë, por vetëm sepse s’keni parë trendin e fundit të prerjes së tyre

Baluket alla Brigitte Bardot janë rikthyer dhe në 2020-ën duken më bukur se kurrë

Të ndara në mes, me shumë volum, shumë të thjeshta për t’u stiluar dhe mbi të gjitha perfekte për dimër. Mund t’i imagjinojmë këto flokë me një golf, pallto dhe një palë vathë të vegjël elegantë

Baluket në formë “V-je” nuk mbulojnë për asnjë çast sytë apo ballin tuaj nëse ju s’doni dhe ndryshe nga prerjet e tjera, duken mirë tek të gjithë.

Baluket më të famshme për momentin, po i bëjnë të

Ky stil përshtatet lehtë me çdo lloj stili flokësh. Të drejta, me onde, kaçurrela, të kapura, por edhe në ditët që thjesht nuk keni nerva, mund t’i lini origjnale. Do të ngjanit shumë parisiene.

Baluket më të famshme për momentin, po i bëjnë të

Nëse s’jeni ende të bindura për t’i prerë, videot më poshtë do të shuajnë çdo dilemë tuajën.