JENI BEQAR? Zbuloni qytetet më të mira për të jetuar dhe punuar – AlpeGossip
JENI BEQAR? Zbuloni qytetet më të mira për të jetuar dhe punuar

JENI BEQAR? Zbuloni qytetet më të mira për të jetuar dhe punuar

Kur je i ri dhe i lirë, të udhëtosh nëpër botë është një nga aventurat më emocionuese që mund të bësh. Por cilat janë qytetet më të mira për të jetuar dhe punuar si i ri dhe beqar? Një sondazh i ri nga ‘Compare the Market Australia’ zbulon destinacionet më të mira, duke analizuar koston e takimeve sipas qytetit, vendet e punës në dispozicion dhe çmimet e qirave në mbarë botën.

Hulumtimi i ri shqyrtoi 7 faktorë specifikë dhe renditi 50 qytetet më të mira në botë bazuar në rezultatin e tyre të përgjithshëm. Nga 50 qytetet e ekzaminuara, Tokio kryeson listën, me Bangkok dhe Budapest që përfundojnë tre të parat. Athina renditet e 22-ta në Europë dhe e 37-ta në mbarë botën. Dhjetë të parat plotësohen me radhë nga Praga, Seuli, Nju Delhi , Lisbona, Sofja, Varshava dhe Kuala Lumpuri.

Në Stamboll kostoja e një takimi është 36,62 €. Në Bratislavë, respektivisht, një takim do të kushtojë 69,58 €, në Berlin 87,68 €, në Riga 72,89 €, në Amsterdam 115,08 € dhe në Paris 96,71 €. Kur bëhet fjalë për të punuar nga shtëpia jashtë vendit, shpejtësia e shpejtë e internetit është thelbësore për produktivitet optimal.

Për ata që e bëjnë teknologjinë një komponent kyç të punës së tyre, Kopenhaga në Danimarkë ka shpejtësinë më të shpejtë në 123.96 Mbps, e ndjekur nga Cyrihu dhe Stokholmi. Nëse doni të jetoni diku ku qiraja është e përballueshme, Sofja, Bullgari i përshtatet në mënyrë të përkryer këtij përshkrimi, me një qira mesatare mujore prej vetëm 310 dollarë.

Sipas një studimi tjetër nga ‘Compare the market Australia’, Islanda është shpallur vendi më i mirë për beqaret të seksit femër. Si një nga vendet më të sigurta në listë, Islanda ka një indeks sigurie prej 76.59 nga 100. Kostoja mesatare e një apartamenti në Islandë është një nga më të lartat në listë, me 1642 dollarë. Sidoqoftë, potenciali i fitimit është po aq i lartë, me pagën mesatare në Islandë që qëndron në 84,636 dollarë në vit. /Top Albania Radio/