Jeni më i miri në shtrat? Ja shenjat që e vërtetojnë këtë – AlpeGossip
Jeni më i miri në shtrat? Ja shenjat që e vërtetojnë këtë

Jeni më i miri në shtrat? Ja shenjat që e vërtetojnë këtë

Edhe pse shumë pak e pranojnë, qëllimi i të gjithëve është të jemi partnerë sa më të mirë në shtrat dhe t’i japim partnerit tjetër kënaqësinë maksimale.

Disa mendojnë dhe hiqen sikur janë hamshorë në shtrat, ndërsa disa të tjerë janë skeptikë lidhur me këtë gjë. Por si mund ta dallojmë lehtësisht nëse jemi me të vërtetë aq të mirë në të bërit seks apo jo?

1. Nuk keni probleme, si aromat e pakëndshme dhe zhurmat gjatë aktit.

2. Ju komunikoni me partnerin gjatë aktit.

3. Jeni të gatshëm për të provuar gjëra të reja.

4. Nuk hezitoni të përdorni zërin për të shprehur kënaqësinë.

5. Doni të jepni aq shumë kënaqësi sa edhe merrni.

6. Nuk keni frikë të bëni seks me drita ndezur.

7. Bëni seks thjesht për qejf.

8. Dëgjoni çfarë thotë partneri.

9. Nuk e merrni aktit shumë seriozisht, por si diçka për t’u kënaqur