JENI MËRZITUR NGA KY STIL? 5 trendet që nuk duhet ti veshim me pantallona xhinse - AlpeGossip
JENI MËRZITUR NGA KY STIL? 5 trendet që nuk duhet ti veshim me pantallona xhinse

JENI MËRZITUR NGA KY STIL? 5 trendet që nuk duhet ti veshim me pantallona xhinse

Jemi të dashuruara pas xhinseve dhe ato na shoqërojnë çdo ditë të jetës sonë. Por ka trende me të cilat xhinset nuk shkojnë dhe aq shumë.

Në disa raste duket sikur pantallonat xhinse nuk janë zgjedhja e duhur.

Pikërisht për këto raste ne dimë se ku qëndron “problemi” dhe si ta rregulloni.

1.

Nëse mbani çantë beli, në vend të xhinseve zgjidhni një fustan.

2.

Nëse mbani shapka me një gisht, në vend të xhinseve zgjidhni pantallona interesante.

3.

Bluzën me jakë, në vend të xhinseve, kombinojeni me fund me temina.

4.

Bluzën me printe, në vend të xhinseve, kombinojeni me pantallona ngjyrë kaki.

5.

Sandalet me platformë, në vend të xhinseve, kombinojini me fustan të gjatë poshtë gjurit.