Mendoni se mashkulli ulet poshtë tek femra për kënaqësi, duhet të dini ca gjëra të tjera... - AlpeGossip
Mendoni se mashkulli ulet poshtë tek femra për kënaqësi, duhet të dini ca gjëra të tjera…

Mendoni se mashkulli ulet poshtë tek femra për kënaqësi, duhet të dini ca gjëra të tjera…

Urojmë që ky artikull të mos shpërthejë polemika të padobishme, teksa adreson këtë temë. Gjithashtu sepse, le ta themi krejt troç, kur dy njerëz e duan njëri-tjetrin dhe ndjejnë tërheqje për njëri-tjetrin, nuk duhet të ketë tabu.

Dhe këtë temë do ta shtjellojmë duke përdorur mendimet e disa psikologëve që janë përpjekur të kuptojnë më shumë për këtë temë.

Gratë e dinë mirë: Ka meshkuj që nuk e mendojnë dy herë për të të dhënë seks oral, e të tjerë që nuk i pëlqen diçka e tillë dhe thjesht nuk e bëjnë atë.

Por, duke marrë parasysh faktin se secili prej nesh ka shijet dhe preferencat tona, ne përpiqemi të kuptojmë më shumë për burrat që duan ta kënaqin partneren e tyre në këtë mënyrë.

Ka disa aspekte që ndoshta nuk i njihni dhe ne do të përpiqemi t’ua zbulojmë:

Duhet ta dini se mashkulli mund ta bëjë këtë jo vetëm sepse e pëlqen atë, por sepse ai ka frikë se mund të lihet për një burrë tjetër. Po, e ke kuptuar siç duhet: Disa meshkuj vendosin të kënaqin partneren e tyre për shkak të frikës se do ta humbasin atë.

Një tjetër arsye pse një mashkull vendos të japë momente të kënaqësisë intensive për partneren e tij është sepse beson në marrëdhënien dhe synon ta çojë atë në një nivel tjetër. Kjo nuk do të thotë që të gjithë meshkujt që zbresin me gojën e tyre e bëjnë te “zogu” yt e bëjnë këtë sepse duan të martohen me ty … thjesht do të thotë se ata ju shohin si një partner potencial të jetës … (hipotetikisht).

Studiuesit pranojnë se, edhe pse ky studim tregon vetëm disa aspekte të teorisë së tyre, kërkohet hulumtime të mëtejshme për të zbuluar të gjitha aspektet e këtij subjekti të ndjeshëm.