JENI NË MËDYSHJE SI T’I LYENI FLOKËT KËTË VERË? ‘Cosmopolitan’ sugjeron këto ngjyra për ju – AlpeGossip
JENI NË MËDYSHJE SI T’I LYENI FLOKËT KËTË VERË? ‘Cosmopolitan’ sugjeron këto ngjyra për ju

JENI NË MËDYSHJE SI T’I LYENI FLOKËT KËTË VERË? ‘Cosmopolitan’ sugjeron këto ngjyra për ju

Në muajt e nxehtë të verës mund të vrisni mendjen se cila ngjyrë flokësh ju shkon më shumë. Disa zgjedhin të eksperimentojnë me ngjyra të ndryshme, përfshirë këtu rozën, të kuqen, apo dhe jeshile. Të tjera preferojnë të shkojnë deri tek ngjyra bionde apo e kaftë. Megjithatë cilat janë trendet e kësaj vere që sugjerojnë revistat e huaja për muajt në vijim?

Para se të niseni me pushime hidhini një sy fotove më poshtë sipas ‘Cosmopolitan’