JENI RREGULLUAR DHE PAPRITUR NIS SHIU? Ja çfarë t’ju bëni flokëve në një ditë të tillë (FOTOT) – AlpeGossip
JENI RREGULLUAR DHE PAPRITUR NIS SHIU? Ja çfarë t’ju bëni flokëve në një ditë të tillë (FOTOT)

JENI RREGULLUAR DHE PAPRITUR NIS SHIU? Ja çfarë t’ju bëni flokëve në një ditë të tillë (FOTOT)

Problemi më i madh i vajzave gjatë ditëve me shi: Flokët! Ti sapo je krehur, bota jashtë dukej më e bukur dhe papritur nis shiu. Para se ta quash veten pa fat, bëhu praktike dhe shijoje shiun bashkë me flokët. Si t’i shpëtojmë flokët gjatë këtyre ditëve?

1. Bëni topuzin e çrregullt

Atë topuzin në majë të kokës që del gjithnjë perfekt kur jemi në shtëpi dhe një tmerr kur duam të dalim. Provojeni dhe ikni ashtu, të shkujdesura.

Çfarë t'ju bëjmë flokëve në ditë me

2. Ose bishtin e shkujdesur

Ky bisht të krijon idenë se je marrë me orë të tëra, kur në fakt as vetë s’e di ç’ke bërë. Gjithsesi, jashtë ka shi.

Çfarë t'ju bëjmë flokëve në ditë me

3. Përdor një kapëse

Aksesorët janë trendi i flokëve për këtë vit, prandaj mos u kurseni fare.

Çfarë t'ju bëjmë flokëve në ditë me

4. Thjesht lahuni dhe tregojini botës flokët tuaj origjinale

Kaçurrelat dhe ondet janë një ide e mirë.

Çfarë t'ju bëjmë flokëve në ditë me

5. Rrathët e famshëm të kokës!

Askush s’e ka mendjen tek floku, rrethi do të marrë gjithë vëmendjen!

Çfarë t'ju bëjmë flokëve në ditë me