DITËLINDJET E 17 PRILLIT/ KUSH FESTON SOT NGA ROONEY MARA DERI TE… – AlpeGossip
DITËLINDJET E 17 PRILLIT/ KUSH FESTON SOT NGA ROONEY MARA DERI TE…

DITËLINDJET E 17 PRILLIT/ KUSH FESTON SOT NGA ROONEY MARA DERI TE…

Data shënon 17 prill dhe AlpeNews.al ju sjell disa nga njerëzit më të rëndësishëm që sot festojnë ditëlindjet e tyre

Rooney Mara 33 vjeç (Aktore)

Jennifer Garner 44 vjeç (Aktore)

Sean Bean 49  vjeç (Aktor)

Olivia Hussey 67 vjeç (Aktore)

William Holden (1918-1988) (Aktor)

Luke  Mitchell 33 vjeç (Aktor)

Henry Ian Cusick 53 vjeç (Aktor)

Maïwenn 54 vjeç (Aktore)

Adam McKay 52  vjeç (Shkrimtar)

Leslie Bega  52  vjeç (Aktore)