NË SEZONIN E RI/ Kjo është ngjyra e grimit që do të preferoni (FOTO) – AlpeGossip
NË SEZONIN E RI/ Kjo është ngjyra e grimit që do të preferoni (FOTO)

NË SEZONIN E RI/ Kjo është ngjyra e grimit që do të preferoni (FOTO)

Ngjyra me ne trend për vitin 2019 do te jete ajo roze koral te cilën do ta shihni qoftë ne veshje, aksesor, arredim shtëpie, grim etj.

Duhet te dini se ngjyre roze koral është një nuance shume lehte e cila ju fal menjëherë një pamje shume te shëndetshme dhe natyrale por bëni kujdes ne zgjedhjen e ngjyrës te përshtatshme për lëkurën tuaj.

Për sa i përket grimit ngjyra roze koral është një ngjyre shume ëmbël dhe delikate e cila do te ngjyros te gjithë 2019.

Por si ta mbani bukur këtë ngjyre? Ja disa këshilla qe duhet te ndiqni dhe te bëni një grim te bukur dhe ne trend me ngjyrën roze koral.