"SI ËSHTË YT SHOQ NË SHTRAT?" Ami më në fund dha përgjigjen që të gjithë po prisnim - AlpeGossip
“SI ËSHTË YT SHOQ NË SHTRAT?” Ami më në fund dha përgjigjen që të gjithë po prisnim

“SI ËSHTË YT SHOQ NË SHTRAT?” Ami më në fund dha përgjigjen që të gjithë po prisnim

Në emisionin “Xing me Ermalin” e ftuara speciale sot ishte Amarda Toska, bashkëshortja e Ermalit.

Me humorin që e karakterizon, moderatori Ermal Mamaqi që në fillim e nisi intervistën me Amin duke vënë në fokus bashkëshortin e saj, pra veten e tij.

Ndër pyetjet e para ishte dhe pyetja: “Si është yt shoq në shtrat”?

Menjëherë pa hezituar Ami i ktheu përgjigje duke i thënë: “Tani Ermal, si e ke hallin? Më ke ftuar mua apo do të flasim për ty? Jo, se po ashtu të iki unë…”

Ndërkohë Ermali vazhdoi të insistonte duke thënë: “A je e kënaqur nga burri? A ka diçka që mund të bëhet më mirë”?

“Unë mendoj se duhet të flasim për mua” – i’a ktheu Ami plot humor.