Historia e dashurisë së Renis Gjokës, nga takim për një natë përfundoi në dashuri (VIDEO) – AlpeGossip
Historia e dashurisë së Renis Gjokës, nga takim për një natë përfundoi në dashuri (VIDEO)

Historia e dashurisë së Renis Gjokës, nga takim për një natë përfundoi në dashuri (VIDEO)

Intervista e Renis Gjokës në programin ‘Një kat më lart’ me Ermal Peçi ishte e gjitha për mos t’u humbur.

Këngëtari flet rrallë për jetën e tij private por mjaftoi një pyetësor i Ermalit dhe disa provokime të vogla që ai të na tregoi për herë të parë disa detaje të reja nga jeta e tij.

Ai rrëfen se aktivitetet e tij të shumta në jetën e natës nuk janë bërë arsye për debatet në çift, pasi ajo e ka mirëpranuar këtë fakt që në fillim.

A ka e tepruar ndonjë fanse në koncertet e tij duke i kërkuar diçka më shumë Renisit? Me shaka ai thotë më shumë se njëherë ndërsa më pas thekson se ka njerez dashamirës por mbeten në objektivat e tyre jo në sjelljen e Renisit.

Kaq mjaftoi që Ermali t’i thoshte “Unë e di që nga një one-night stand ka lindur një histori e jotja, është e vërtetë?

Renisi i kapur në befasi thotë : ‘Po… ore ti a do bëjmë ndonjë muhabet tjetër?”.

Ermali insiston sërish dhe ai tregon se nuk ka qënë e gjitha ‘one night stand’ por… zbuloni si ka nisur historia e tij aktuale pas minutës së 20-të.