“TOP CHANNEL” MBYLL “100 MILIONË”/ Konfirmohet projekti i ri i Eno Popit në sezonin e ri televiziv – AlpeGossip
“TOP CHANNEL” MBYLL “100 MILIONË”/ Konfirmohet projekti i ri i Eno Popit në sezonin e ri televiziv

“TOP CHANNEL” MBYLL “100 MILIONË”/ Konfirmohet projekti i ri i Eno Popit në sezonin e ri televiziv

Prej disa javësh është diskutuar në media se Eno Popi do të vijë në sezonin e ri televiziv me një program të ri. Fillimisht u dyshua se ai do të ishte në drejtimin e një programi,të ngjashëm me emisionin “Kutia”, që prezantonte Enkel Demi vite më parë në “Klan”.

“Top Channel” ka konfirmuar se emisioni i ri që do të nisë do jë jetë në formën e një game-show dhe mban titullin “Dilema”. Në spotin e transmetuar, Eno Popi sqaron se një konkurent do të vendoset përballë 20 kutive që brenda mbajnë miliona lekë. Mesa duket, “Top Channel” ka vendosur të mbyllë emisionin “100 milionë”.