Futet rastësisht në shtëpinë e Melania Trump, ja çfarë i ndodhi këngëtarit shqiptar (VIDEO) - AlpeGossip
Futet rastësisht në shtëpinë e Melania Trump, ja çfarë i ndodhi këngëtarit shqiptar (VIDEO)

Futet rastësisht në shtëpinë e Melania Trump, ja çfarë i ndodhi këngëtarit shqiptar (VIDEO)

Nuk ndodh çdo ditë që mund të takosh rastësisht Zonjën e Parë të SHBA.

Por një këngëtar shqiptar, për shkak të një ngatërrese ka parë një herë live Melania Trump.

Në një intervistë për “Prive”, këngëtari Seven Saraçi, ka treguar se rastësisht me 3 miqtë e tij, kanë parë Zonjën Trump.

“Unë bashkë me tre miq të mi kemi shkuar të takojmë një shok në “Trump Tower”.

Ai banonte në katin e 54 por ne e ngatërruam katin duke u ngjitur në katin e 55 ku ishte shtëpia e Melania Trump.

Kemi hapur derën dhe na ka dalë bashkëshortja e Trump bashkë me sigurimin të cilët shkaktuan një rrëmujë derisa u sqarua ngjarja.

Të gjithë njerëzit i shtrinë në tokë dhe filluan t’i kontrollonin”– ka rrëfyer Saraçi.