"NDRYSHIMI DRASTIK"/ Kështu është dukur Sinan Hoxha para operacioneve në fytyrë (FOTO) - AlpeGossip
“NDRYSHIMI DRASTIK”/ Kështu është dukur Sinan Hoxha para operacioneve në fytyrë (FOTO)

“NDRYSHIMI DRASTIK”/ Kështu është dukur Sinan Hoxha para operacioneve në fytyrë (FOTO)

Nuk do ta njihni Sinan Hoxhën në këtë fotografi.
Në njërën nga fotografitë e publikuara, shihet këngëtari shqiptar Sinan Hoxha, para dhe pas ndërhyrjeve në fytyrë.

Dallimi është i dukshëm.