Kylie Jenner i bën fansit dhuratën 2,000 dollarëshe dhe të gjithë po çmenden! – AlpeGossip
Kylie Jenner i bën fansit dhuratën 2,000 dollarëshe dhe të gjithë po çmenden!

Kylie Jenner i bën fansit dhuratën 2,000 dollarëshe dhe të gjithë po çmenden!

E keni imagjinuar ndonjëherë si do të ndiheshit nëse personi që ju admironi aq shumë t’ju bënte një dhuratë… dhe jo një dhuratë dosido!

Johnny Cyrus-it i ka mbërritur ditën e sotme një çantë Louis Vuitton me vlerë 2 mijë dollarëshe, ku gjenden një sërë dhuratash, përfshirë edhe setin e saj personal të make upit.

Cyrus nuk është një emër i panjohur për klanin Jenner-Kardashian sepse pak kohë më parë bëri jehonë në media sociale për shkak se mbuloi trupin e tij me tatuazhe për Kylien… përfshirë edhe ngjyrat e reja të setit të fundit të make up-it të Jenner.

Epo, kryqëzoni gishtat se dhe ju mund të merrni një dhuratë të tillë nga personi që keni simpati.