“Nëse ajo ikën, nuk lind as dielli”/ Kur dashuria shkruhet dhe në… MURE (FOTOLAJM) – AlpeGossip
“Nëse ajo ikën, nuk lind as dielli”/ Kur dashuria shkruhet dhe në… MURE (FOTOLAJM)

“Nëse ajo ikën, nuk lind as dielli”/ Kur dashuria shkruhet dhe në… MURE (FOTOLAJM)

Njerëzit dashurinë e shprehin në shumë mënyra dhe kemi parë lloj lloj momente. Sot në redaksinë e AlpeNews.al erdhi një foto e një muri me mbishkrimin më të bukur deri tani në muret e Tiranës.

“Kur ajo ikën, nuk lind as dielli”, shkruhet në murin e “dashurisë”.

E bukur apo jo? Pranojeni vajza, edhe juve do ju pëlqente një dedikim i tillë./AlpeNews.al/