E FIKSUAR PAS RREZEVE TË DIELLIT/ Askush nuk e kupton ngjyrën e saj të vërtetë (FOTO) – AlpeGossip
E FIKSUAR PAS RREZEVE TË DIELLIT/ Askush nuk e kupton ngjyrën e saj të vërtetë (FOTO)

E FIKSUAR PAS RREZEVE TË DIELLIT/ Askush nuk e kupton ngjyrën e saj të vërtetë (FOTO)

Një student 22-vjeçare që nuk mund të jetojë pa rrezet e diellit dhe solarin ka deklaruar se shpesh herë ia ngatërrojnë rracën.

Hannah Tittensor nga Belfasti ka treguar se u bë e fiksuar pas ngjyrës së zezë në adoleshencë. Atëherë merrte cdo lloj produkte që i jepte ngjyrë më të errët lëkurës së saj.

“Vajzat e tjera thonë se nuk jetojnë dot pa bërë thonjtë, ndërsa unë nuk jetoj dot pa marrë ngjyrë. Është e thjeshtë, kjo më bën të lumtur”, tha ajo në një intervistë.

Arsyeja përse është kaq e fiksuar është se i jep fytyrës një tjetër pamje, të cilën Hannah e pëlqen shumë.