JUA LEHTËSOJNË PUNËN/ Ja disa modele çantash që mbajnë gjithçka çfarë ju dëshironi – AlpeGossip
JUA LEHTËSOJNË PUNËN/ Ja disa modele çantash që mbajnë gjithçka çfarë ju dëshironi

JUA LEHTËSOJNË PUNËN/ Ja disa modele çantash që mbajnë gjithçka çfarë ju dëshironi

Problemi më i madh është se si të shfrytëzoni hapësirën e çantës suaj, në mënyrë që ajo t’i mbajë të gjitha.

Nëse ju duhet një çantë që mban gjithë aksesorët që duhet të keni me vete kur shkoni në palestër apo niseni në një udhëtim, atëherë ju sjellim disa modele të cilat ju ndihmojnë:

  1. Një çantë 2 në 1

Një çantë e këtij versioni është më e mira për ju sepse do t’ju ndihmojë të fusni brenda saj çfarë është e nevojshme dhe të keni mjaftueshëm hapësirë.

  1. Çantë e gjerë shpine

Kjo çantë ka hapësirë të mjaftueshme për të vendosur brenda saj rroba, këpucë dhe shishe uji.

  1. Çantë shiriti

Kjo lloj çante është shumë e gjerë dhe mund të mbyllet thjesht duke tërhequr shiritat që i keni dhe si rripa për ti mbajtur në shpinë.

  1. Një çantë në formë “kove”

Kjo çantë është praktike për udhëtime dhe keni mundësinë të merrni shumë rroba dhe aksesorë që ju duhen me vete pasi ka gjithë hapësirën e mundshme.