Ka edhe kështu/ Adoleshentja puth shoqen në klasë: Nuk është nevoja ta marrë vesh… (VIDEO) – AlpeGossip
Ka edhe kështu/ Adoleshentja puth shoqen në klasë: Nuk është nevoja ta marrë vesh… (VIDEO)

Ka edhe kështu/ Adoleshentja puth shoqen në klasë: Nuk është nevoja ta marrë vesh… (VIDEO)

Debati mes dy nxënësve të cilat ishin shoqe të ngushta ka nxitur kureshtjen te shokët e klasës.

Sipas gazetarit të “Aldo Morning Show” nxënësit kanë kuptuar se njëra prej shoqeve ka puthur tjetrën në gushë dhe më pas ka vijuar.

Gazetari raporton se adoleshentja ka ngritur dyshime tek shokët e klasës pas veprimeve të saj duke i bërë ata të mendojnë se pëlqen shoqen e saj.

“Shoqja është justifikuar duke thënë se janë shaka të bëra prej kohësh me njëra-tjetrën, nuk është nevoja ta marrë vesh e gjithë shkolla”, shton gazetari.