“KAM THËNË PËR TY QË VETËM AKTRON”/ Vis Pupa përballet me Oltën: Është zgjedhja jote – AlpeGossip
“KAM THËNË PËR TY QË VETËM AKTRON”/ Vis Pupa përballet me Oltën: Është zgjedhja jote

“KAM THËNË PËR TY QË VETËM AKTRON”/ Vis Pupa përballet me Oltën: Është zgjedhja jote

Visi i ka thënë Oltës që ajo aktron. Këtë mendim ai shprehet ta ketë pasur edhe për disa banorë të tjerë.

Por pavarësisht kësaj ai tha se çdokush ka sjelljen e vetë dhe se ai nuk është askush të gjykojë.

Olta tha se është mendimi i tij dhe ka të drejtën ta shprehi.

VIDEO