KENI GJOKS TË VOGËL? Këto janë modelet e rrobave të banjës perfekte për ju – AlpeGossip
KENI GJOKS TË VOGËL? Këto janë modelet e rrobave të banjës perfekte për ju

KENI GJOKS TË VOGËL? Këto janë modelet e rrobave të banjës perfekte për ju

Tema më e diskutuar këto kohë është plazhi, pushmet e verës dhe sigurisht rrobat e banjës.

Zgjedhja e tyre është e vështirë çdo herë dhe sidomos për vajzat me gjoks të vogël, të cilat duhet të gjejnë modelin perfekt që t`i nxjerrë në pah linjat e tyre dhe të mos ndihen në siklet në plazh.

Nëse edhe ju bëni pjesë në këtë grup duhet të keni parasysh që të sipërmet t`i zgjidhni me rripa dhe mbushje për të theksuar bustin tuaj.

Frudat ju ndihmojnë duke krijuar iluzionin e volumit, ndërsa printet e guximshme ndonjëherë shërbejnë si një “kurth” për sytë.

Mos harroni që edhe gjoksi i vogël e ka një të mirë: ju mund të vishni modele të guximshme që vajzat me gjoks të madh nuk munden. Në këtë artikull po ju sjellim modelet perfekte për vajzat me gjoks të vogël.