Këta janë meshkujt që do t’ju japin orgazmën më të mirë (sipas shkencës) – AlpeGossip
Këta janë meshkujt që do t’ju japin orgazmën më të mirë (sipas shkencës)

Këta janë meshkujt që do t’ju japin orgazmën më të mirë (sipas shkencës)

Më në fund, orgazma është futur në listën e çështjeve që studiohen nga shkencëtarët!

Studiuesit e Universitetit të Albany në New York kanë kryer një studim mbi femrat që kanë marrëdhënie heteroseksuale me partnerët e tyre, të cilat janë pyetur mbi këta të fundit, orgazmën e tyre dhe aftësinë e partnerëve për t’u dhënë atyre një orgazëm… dhe përgjigjet ishin surprizuese.

Sipas këtij studimi, femrat ishin të prirura të arrinin kulmin e kënaqësisë nëse partnerët ishin të pasur, me vetëbesim dhe tërheqës, ndërsa intensiteti i orgazmave varej nga fakti nëse partneri ishte tërheqës apo jo.

“Intensiteti i orgazmës varej se sa tërhiqej femra nga partneri i saj dhe sa herë bënin seks në javë”, – kanë shkruar studiuesit për “New York Post”.

Ndërkohë, femrat që i kanë partnerët e tyre me humor, të këndshëm e zbavitës bëjnë më shumë seks dhe arrijnë më shumë orgazma.

Pra, vajza bëni mirë të filloni dhe seleksiononi!