Këto trende të thonjve “Vjeshtë 2018″do ti adhuroni (FOTO) – AlpeGossip
Këto trende të thonjve “Vjeshtë 2018″do ti adhuroni (FOTO)

Këto trende të thonjve “Vjeshtë 2018″do ti adhuroni (FOTO)

Tashmë vjeshta ka mbërritur dhe bashkë me të edhe xhaketat, çizmet dhe modelet e reja të stilimit të thonjve që u prezantuan në koleksionin vjeshtë 2018 dhe pop resin që ju ti provoni. Nga ngjyrat neutral te printet ju paraqesim trended e thonjve këtë sezon.

Thonjtë e theksuar

Kjo pamje është perfekte pë rata përsona që u pëlqen arti I thonjve; është neutral, pothuajse nuk dallohet dhe vendoset në vetëm dy gishta. Mbani një bazë neutral dhe shtoni pak vezullim.

Manikyr i errët

Mendoni për ngjyrën tuaj të preferuar të manikyrit. Tashmë përfytyrojeni akoma më të errët si për shembull kjo ngjyrë më lart.

Thonjtë e dekoruar me bizhu

Kush thotë se arti I thonjve ndalon te rregullimi I kutikulave? Në hapsirën bosh të thonjve mund të vendosni diçka vezulluese.

Printe të bukura

Harrojini këpucët dhe çantat me printe lopardi pasi tashmë I keni në duart tuaja.

Këshilla shik

Tanya Taylor provon se një manikyr francez mund të jetë shumë shik. Thjeshtë ndryshoni ngjyrën e bardhë dhe ngjyrën rozë me diçka elegante si xixa.

Nuanca metalike

Për një pamje të thjeshtë provoni këtë trend thonjsh si Naeem Khan.