Konkurentja me aftësi të kufizuara në finalet rajonale të Miss Italisë: Unë kam fituar tashmë… – AlpeGossip
Konkurentja me aftësi të kufizuara në finalet rajonale të Miss Italisë: Unë kam fituar tashmë…

Konkurentja me aftësi të kufizuara në finalet rajonale të Miss Italisë: Unë kam fituar tashmë…

Chiara Bordi vajza e cila edhe pse me protezë në këmbën e majtë u regjistrua në Miss Italia dhe mori pjesë në Subiaco duke u ënditur e katërta. Ajo ka siguruar edhe mundësinë që të marrë pjesë në finalet rajonale kombëtare që do të mbahen nga 3 deri në 8 shtator në Jesolo.

Chiara Bordi nga Tarquinia 18 vjeç në fillim të shtatorit pësoi një aksident të rëndë me makinë pesë vite më parë. Për Chiaran arritje deri këtu në këtë kompeticion do të thotë shumë sepse ajo doli në skenë e pasigurt dhe us hpreh se kishte luftuar shumë kundër paragjykimeve madje edhe kundër vetes.

“Ishte emocionuese, tepër emocionuese, shumë më tepër sesa e prisja! Kjo është vetëm faza e parë e rrugës, por ndihem krenare sikur të kisha fituar tashmë në sajë të të gjithëve sepse nuk ka asgjë më të bukur se të konkurosh si të gjithë të tjerët, pa asnjë “anomali”.- përfundoi ajo.