Krijohet kremi që do të konkurrojë VIAGRAN,, por ka një problem të “vogël” – AlpeGossip
Krijohet kremi që do të konkurrojë VIAGRAN,, por ka një problem të “vogël”

Krijohet kremi që do të konkurrojë VIAGRAN,, por ka një problem të “vogël”

Një kompani britanike pretendon të ketë krijuar një krem të ri i cili do t’i bëjë konkurrëncë Viagrës, por me efekte më të pakta anësore.

Futura Medical thotë se produkti i ri me emrin Eroxon , e bën efektin brenda 5 minutave, edhe pse zgjat vetëm për gjysmë ore.

Shkencëtarët mendojnë se kjo do të lejojë që të dashuruarit të jenë më spontanë.

Firma farmaceutike tha se produkti i ri është testuar nga 230 burra dhe 44% e tyre i kanë ndjerë efektet brenda pesë minutave nga aplikimi ndërsa 70% e tyre brenda 10 minutave.

Ndërsa Viagra merret në formë pilule, kremi është projektuar për të funksionuar vetëm në zonën ku aplikohet.

Në ndryshim nga kremi i ri, Viagra, që zgjeron enët e gjakut në të gjithë trupin për të siguruar rrjedhjen e gjakut në organin gjenital mashkullor, zgjat rreth katër orë.

Nëse miratohet, Futura Medical shpreson që kremi të jetë në dispozicion në Evropë deri në vitin 2021.