KRITIKA PËR ZGJIMIN DHE NOMINIMET/ Ja si nisi “Big Brother VIP. Kush rrezikon të dalë sipas tyre – AlpeGossip
KRITIKA PËR ZGJIMIN DHE NOMINIMET/ Ja si nisi “Big Brother VIP. Kush rrezikon të dalë sipas tyre

KRITIKA PËR ZGJIMIN DHE NOMINIMET/ Ja si nisi “Big Brother VIP. Kush rrezikon të dalë sipas tyre

Mbrëmja e sotme në “Big Brother VIP” nisi me një kritikë për banorët të cilët nuk respektojnë orarin e zgjimit.

Ishin Einxhel, Dj Dagz, Dj PM dhe Donaldi të cilët u kritikan më tepër pasi ata duhet të zgjohen njësoj me të tjerët.

Dj Dagz u shpreh se për nhë DJ zgjimi vonë është u rëndëshishëm sepse ata punijnë natën në clube dhe e kanë të vështirë të mësohen me këtë rutinë dhe të zgjohen herët.

Gkithashtu Arbana pyeti banorët se kush do dilte sipas tyre, gjysma e tyre menduan Monikën dhe disa të tjerë thanë emrin e Sarës pasi ajo rrezikohet më tepër.