KUJDES! Nëse bën këto 7 gjëra, atëherë egoisti i lidhjes je ti – AlpeGossip
KUJDES! Nëse bën këto 7 gjëra, atëherë egoisti i lidhjes je ti

KUJDES! Nëse bën këto 7 gjëra, atëherë egoisti i lidhjes je ti

Nuk është mjaft e lehtë të jesh në një lidhje dashurie, pasi secili nga parnterët mund të ketë vese që nuk i përshtaten tjetrit. Por si ta dallojmë secili është më egoist në një lidhje. Nëse bëni këto 7 gjëra që do të rendisim më poshtë, atëherë e jeni më egoisti në marrëdhënie dhe duhet të ndryshoni:

1. Ju kontrolloni të gjithë buxhetin.
2. Doni që të kujdeset vetëm partneri për ju.
3.Doni që blini vetëm ushqimet që keni qejf ju.
4. Dominoni në çdo hapësirë të lidhjes vetëm ju.
5. Vendosni rregulla.
6. Nuk pranoni kritika sepse mendoni që jeni më të mirët.
7.Nuk i kushtoni partnerit vëmendjen që ai ju kushton juve./opinion.al