KUR NDALONI SË BËRI MARRËDHËNIE SEKSUALE/ Kjo është ajo që i ndodh trupit tuaj – AlpeGossip
KUR NDALONI SË BËRI MARRËDHËNIE SEKSUALE/ Kjo është ajo që i ndodh trupit tuaj

KUR NDALONI SË BËRI MARRËDHËNIE SEKSUALE/ Kjo është ajo që i ndodh trupit tuaj

Pak gjëra në jetë krahasohen me seksin fantastik me dikë që ju intereson vërtetë.

Natyrisht, nëse je në një marrëdhënie të shëndetshme, atëherë mbajtja e aktivitetit seksual në jetë është shumë më e lehtë (dhe më shumë kënaqësi!)

Sidoqoftë, pasioni në dhomë gjumi ka tendencë të qetësohet paksa sa kalojnë vitet, por kjo është vetëm diçka që duhet të punoni. Siç do të mësoni nëse nuk bëni seks mund të ketë pasoja katastrofike, transmeton lajmi.net.

Mos të bësh dashuri do të çojë në ndryshime në trupin tuaj, prandaj sigurohuni që të punoni për të patur një jetë seksuale aktive – ia vlen vetëm për përfitimet shëndetësore, por më e rëndësishmja është thjesht argëtim!

Këtu janë 7 gjëra që ndodhin kur ndaloni të bëni seks!

1. Sistemi juaj imunitar bëhet më i dobët dhe ju sëmureni më shpesh

2. Ju bëheni nervoz

3. Ju duhet më shumë kohë për tu rikthyer në formë

4. Ëndrrat tuaja mund të ndryshojnë

5. Ju humbni epshin tuaj

6. Do të humbni gjumin

7. Rreziku i rritjes së kancerit.