“KUR RRITESH E KUPTON RËNDËSINË E FAMILJES, SIDOMOS KUR NUK I KE MË”/ Rozana Radi rrëfen sfidat e jetës (VIDEO) – AlpeGossip
“KUR RRITESH E KUPTON RËNDËSINË E FAMILJES, SIDOMOS KUR NUK I KE MË”/ Rozana Radi rrëfen sfidat e jetës (VIDEO)

“KUR RRITESH E KUPTON RËNDËSINË E FAMILJES, SIDOMOS KUR NUK I KE MË”/ Rozana Radi rrëfen sfidat e jetës (VIDEO)

Këngëtarja Rozana Radi është sprovuar nga jeta me humbjen e personave më të dashur për të.
Vdekja e nënës, babait, e tash së fundmi edhe xhaxhait ka lënë një boshllëk të madh tek ajo.

Këngëtarja shqiptare në interervistën e fundit për “Pop Culture” ka folur edhe për këto raste që i ka ndodhur në familje dhe mes dhimbjesh ka treguar se me moshë ka filluar ta kuptoj rëndësinë e tyre, sidomos pasi i ka humbur, atëherë kur ka kërkaur një përqafim dhe nuk e ka gjetur.

Në intervistën në fjalë Rozi ka folur edhe sa i përket jetës private ku edhe mohoi se është fejuar.