Kush është Aida Husaj, shqiptarja që po çmend eventet e bukurisë në Gjermani (FOTO) – AlpeGossip
Kush është Aida Husaj, shqiptarja që po çmend eventet e bukurisë në Gjermani (FOTO)

Kush është Aida Husaj, shqiptarja që po çmend eventet e bukurisë në Gjermani (FOTO)

Aida Husaj u zgjodhë Miss Shoqëruesja e dytë dhe MISS FOTOZHENIA në MISS GLAMOUR FACE WORLD në Gjermani. Bukuroshja Kosovare Aida HUSAJ është 20 vjeçare nga Peja dhe jeton në Holand dhe është përzgjedhur nga Shpejtim ZEJNELI për të përfaqesuar Kosovën në MISS GLAMOUR FACE WORLD 2018 në Berlin të Gjermanisë.

Në këtë garë bukurie kanë marr pjesë afër 30 shtete të botës dhe kanë vizituar vendet të bukura në Gjermani. Aida HUSAJ është përzgjedhur MISS FOTOZHENIA nga fotografët e botës dhe këtë titull ia ka dorzuar fotografi Italian Franco Caruana. Organizatori i garës Guenter Weig ka lavdruar Aida Husaj se është një bukuroshe CLASS dhe komplimente të tjera.

Juria profesionale Aida HUSAJ e zgjodhën MISS Shoqëruesja e dytë e MISS GLAMOUR FACE WORLD 2018. Menaxheri i saj Shpejtim Zeneli është i gëzuar se Aida HUSAJ ka fituar dy qmime dhe kushte besim të plot tek ajo. Prinderit e Aida Husaj u gezuan pa masë për fitoren e dy qmimeve. Për Aida HUSAJ kjo është hera parë e cila merr pjesë në gara bukurie në botë.