Kush tha që atletet nuk bëjnë për ekran? Fatma Methasani, moderatorja që ktheu thjeshtësinë në trendin e momentit – AlpeGossip
Kush tha që atletet nuk bëjnë për ekran? Fatma Methasani, moderatorja që ktheu thjeshtësinë në trendin e momentit

Kush tha që atletet nuk bëjnë për ekran? Fatma Methasani, moderatorja që ktheu thjeshtësinë në trendin e momentit

Fatma Methasani është një nga moderatoret më të dashura shqiptare. Një vajzë e thjeshtë që i erdhi ekranit shqiptar si një risi me stilin dhe komoditetin që ofron nëpërmjet emisionit të saj. E kemi parë çdo ditë tek prezanton ‘Fun Day’ në IN Tv. Atë 2 orësh që Fatma ka vëmendjen e të gjithëve ka ditur gjithmonë si ta kthejë në argëtim.

Ndoshta shumë nga ju e kanë vënë re një detaj që është tërësisht i saji dhe e dallon nga çdo moderatore tjetër. Behët fjalë për veshjen. Ajo është gjithmonë e veshur sportive dhe atletet nuk mungojnë. Gjithmonë me stil dhe trendi, Fatma na e ka mbushur mendjen top, që atletet janë për ekran!