“NUK FAL ASKËND…”/ Ky është tipi i gruas që nuk mund të komandohet kurrë nga një mashkull – AlpeGossip
“NUK FAL ASKËND…”/ Ky është tipi i gruas që nuk mund të komandohet kurrë nga një mashkull

“NUK FAL ASKËND…”/ Ky është tipi i gruas që nuk mund të komandohet kurrë nga një mashkull

Por ajo do të bëjë të qartë parimet e saj si një grua rebele e vërtetë. Dhe nëse një burrë përpiqet të pengojë hapat e tij, ajo nuk do të rrijë e qetë në një qoshe. Por do thotë gjithçka që mendon, edhe duke rrezikuar të lëndojë ata që do. Gruaja me një zemër rebele nuk dashuron kollaj. Dhe nëse do, mund të ndryshojë diçka në karakterin e saj. Por jo instinkti i saj rebel. Ajo nuk ka kufizime. Arsyeton në një botë të vetën. Dhe gjithmonë dëshiron të ketë të drejtë. Të kundërshtoni një grua rebele do të ishte gabimi juaj më i rëndë.

Nëse e doni, duhet ta pranoni ashtu siç është. Përndryshe ajo do t’ju largohet, edhe nëse është një çështje dashurie. Ajo nuk fal askënd. Ajo tashmë di çdo gjë nga jeta dhe njeh objektivin për të qenë e parë. Prandaj, shmangni situatat e ndërlikuara me gratë me karakter të fortë. Nëse nuk doni të shembeni përdhe, nga një grua e tillë. Nëse ajo është rebele, kjo ndodh për shkak se diçka negative i ka ndodhur në jetë. Zhgënjimet për një grua janë si një bumerang që i kthehet në fytyrë. Karakteri i saj është bërë rebel. Një dashuri e shkuar keq, një humbje e një familje e ka bërë kështu.

Rebele dhe e keqe në të njëjtën kohë. Mund të jetë që me kalimin e kohës ajo e zbut karakterin e saj, por për momentin nuk është gati për këtë hap. Pra, kush e do atë duhet të presë me durim. Por është e drejtë që rrugët të ndahen. Nuk ka kuptim të qëndrosh. Të prisni diçka që kurrë nuk do të ndodhë. Ajo do të vazhdojë me jetën e saj rebele të egër, dhe ju do të vazhdoni me tuajën. Ndoshta nëse fati është në anën tuaj, një ditë do t’ju bëjë të takoheni përsëri. Por deri atëherë është më mirë të merrni drejtime të ndryshme për të mirën e vetes.

Gruaja rebele dhe e fortë është gjithnjë më e bukura. Dhe nëse keni ditur ta bëni për vete, ajo do ndryshojë. Dhe nëse ju do vërtetë, do të rikthehet. Nuk do ju lërë të ikni. Edhe pse do duhet të punojë shumë me karakterin e saj. Por herët a vonë do ia dalë që të ëmbëlsohet. Kini durim dhe gjithçka do të shpërblehet.