KA DHE KËSHTU/ 16-vjeçari i virgjër fiton lotarinë për te “Ishulli i Seksit” (FOTO) – AlpeGossip
KA DHE KËSHTU/ 16-vjeçari i virgjër fiton lotarinë për te “Ishulli i Seksit” (FOTO)

KA DHE KËSHTU/ 16-vjeçari i virgjër fiton lotarinë për te “Ishulli i Seksit” (FOTO)

Fituesi i biletave falas për katër ditë te ishulli i seksit është një 16-vjeçar i virgjër.
Bëhet fjalë për një udhëtim katër-ditor te një ishull misterioz në Karaibe, ku bileta kushton zakonisht 5000 euro, dhe pjesëmarrësve u ofrohet alkool dhe seks pa kufi, e madje edhe përdorim droge. Vetëm 50 vende janë të lira.

Fituesi është Brajani, një 16-vjeçar-nga Kili, i cili jeton me prind5ërit në Nju Jork. Dhe madje e kishte bërë aplikimin duke përdorur kartën e kreditit të babait, pa i thënë gjë. Megjithatë, prindërit I kanë dhënë leje të shkojë.

Ky eveniment, që ka marrë shumë kritika për shthurjen që ofron, organizohet nga një kompani kolumbiane turizmi. Për t’u bërë pjesë e lotarisë, pjesëmarrësit duhet të blejnë diçka nga faqja e tyre e internetit.