“KY KRISTI SHUMË SENSUAL, SE SI SHIKON”/ A harroi Kiara që kishte mikrofonin ndezur? Të çmend moj… – AlpeGossip
“KY KRISTI SHUMË SENSUAL, SE SI SHIKON”/ A harroi Kiara që kishte mikrofonin ndezur? Të çmend moj…

“KY KRISTI SHUMË SENSUAL, SE SI SHIKON”/ A harroi Kiara që kishte mikrofonin ndezur? Të çmend moj…

Të ulur ditën e djeshme në dhomën e ndenjes të gjithë banorët, duket se Kiara nuk i ka kursyer deklaratat e saj bombë.

Teksa në krah kishte Oltën, Kiara dëgjohet të thotë se Kristi është shumë sensual dhe më shikimin që ka të çmend.

Pjesë nga biseda:

Kiara: Ua ky Kristi shumë sensual

Olta: Shih ç’bën kjo

Kiara: Shumë kështu moj, se si të sheh, të çmend

Olta: Moj Kiara, të ka kapur nominimi shumë keq moj