LE TË FLASIM PËR SEKSIN/ Ja sa shpesh çiftet kryejnë marrëdhënie seksuale dhe nuk është ajo çfarë prisni – AlpeGossip
LE TË FLASIM PËR SEKSIN/ Ja sa shpesh çiftet kryejnë marrëdhënie seksuale dhe nuk është ajo çfarë prisni

LE TË FLASIM PËR SEKSIN/ Ja sa shpesh çiftet kryejnë marrëdhënie seksuale dhe nuk është ajo çfarë prisni

Të gjithë besojnë se meshkujt nga mosha 18 deri në 29 bëjnë dashuri (ose seks quajeni si të doni) çdo ditë të vitit. Ndërsa për femrat mendohet se gëzojnë çdo fundjavë dhe të paktën tre herë gjatë javës, përjashtojmë rastet kur kanë një rast special.

Pra në total 23 herë në muaj.

Mirëpo “The Sun” shprehet se kjo është një gënjeshtër e madhe.

Një studim nga “Kinsey Institute for Research in Sex” ka publikuar të dhënat sesa shpesh çiftet kryejnë marrëdhënie seksuale.

Dhe nga 365 ditë të vitit, çunat dhe gocat nga 18 deri në 29 vjeç, kryejnë marrëdhënie seksuale rreth 112 herë. Pra nëntë herë për muaj.

Ndërsa personat nga 30 deri në 39 vjeç, kryejnë marrëdhënie seksuale rreth 86 herë të vitit, që nënkupton dy herë në javë, ndërsa 40 deri në 40, vetëm 69 herë në vit.

Pra nëse dikush ju mburret në tavolinë për jetën e tij të çmendur seksuale, kujtoni këtë shkrim, pasi na besoni, të gjithë gënjejnë!