LOJË APO E VËRTETË? Pasi refuzoi t’i flasë, Pajtimi surprizon Sarën – AlpeGossip
LOJË APO E VËRTETË? Pasi refuzoi t’i flasë, Pajtimi surprizon Sarën

LOJË APO E VËRTETË? Pasi refuzoi t’i flasë, Pajtimi surprizon Sarën

Mes Sarës dhe Pajtimit ditët e fundit ka mbizotëruar një raport i ftohtë dhe me shumë pak komunikim.

Të dy vendosën që t’i mbanin qëndrim dhe të testonin ndjenjat e njëri-tjetrit.

Ditën e sotme Pajtimi vendosi që t’i japë fund kësaj krisjeje duke i organizuar asaj një surprizë.

“Sarah ?, të do PM dhe Donald”,- do të shkruante ai në një letra me ndihmën e Donaldit dhe Beatrix.

Pasi pa surprizën Sarah u emocionua dhe e falenderoi Pajtimit me shumë puthje dhe përqafime.

Ata vendosën të lënë mënjanë keqkuptimet dhe të pajtohen me njëri-tjetrin.