MANIA E FEMRAVE/ Si të veshësh në përditshmëri streçet e famshme të çiklistëve - AlpeGossip
MANIA E FEMRAVE/ Si të veshësh në përditshmëri streçet e famshme të çiklistëve

MANIA E FEMRAVE/ Si të veshësh në përditshmëri streçet e famshme të çiklistëve

Do të ishin familjet Kardashian- Jenner dhe Hadid ato që do të sillnin trendin e streçeve treçerekëshe të çiklistëve.

Veshur a thua si të ishin pantallona, gratë e famshme guxuan me kombinime nga më të ndryshmet:

Në këtë artikull do gjeni disa ide se si mund t’i vishni streçet në fjalë.