Manuali seksual i femrave: Nëse mashkulli nuk i bën këto, më mirë të ‘përdor dorën’… – AlpeGossip
Manuali seksual i femrave: Nëse mashkulli nuk i bën këto, më mirë të ‘përdor dorën’…

Manuali seksual i femrave: Nëse mashkulli nuk i bën këto, më mirë të ‘përdor dorën’…

Bërja e dashurisë është si të ngasësh makinën: Të marrësh patentën është e vështirë, ju duhet të studioni dhe të praktikoheni, por një herë që ta keni marrë, do të dilni në rrugë dhe ju mund të bëni udhëtime të gjata dhe emocionuese. Ne flasim shumë për atë që njerëzit me të vërtetë duan në shtrat, kështu që sot ne do të përqëndrohemi në kënaqësinë e grave.

Asnjë grua nuk është e njëjtë me një tjetër, por ka disa modele që përsëriten. Është e vështirë për të kënaqur një femër në shtrat, por në qoftë se ju e dini manualin bazë, mund të arrini të përmbushni nevojat tuaja në shtrat.
Burra (dhe gra) të botës, hapni sytë! Këto janë nëntë gjërat, të mbledhura nga “Cosmopolitan”, të cilat çdo femër dëshiron në dhomën e gjumit. Dhe nëse nuk i bëni, ajo do t’i kërkojë ato tek një mashkull tjetër.

Ajo nuk është një kukull

Ka shumë meshkuj që bëjnë gabim të bëjnë dashuri me vajzën që sapo kanë takuar pa treguar ndonjë pasion. Ata i bëjnë ato femra të ndihen si një vrimë e thjeshtë, një kukull ose një lodër. Nuk është kështu. Dhe, miq, nuk ka asgjë më të keqe. Një burrë, ose një grua, duhet ta bëjë partnerin tuaj të kuptojë se ndihet e dëshiruar në çdo kohë. Nga fillimi në fund. Nuk është një veprim egoist, është një gjë e dyanshme.

Nuk është gjithmonë “JO”

Nëse ajo ju thotë të vishni një prezervativ, vendoseni atë. Nëse ajo ju thotë se ajo nuk dëshiron ta bëjë atë nga prapa, ju insistoni. Nëse ajo ju thotë se ka ndryshuar mendjen dhe nuk dëshiron ta bëjë atë me ju, ju zemëroheni. Kjo nuk do të thotë jo. Dhe jo vetëm në shtrat. Ajo nuk është skllave, ajo nuk duhet të bëjë gjithçka që thoni nëse nuk dëshiron. Është e trishtueshme që na duhet tat hemi këtë në vitin 2018, por edhe sot ka vajza që janë të përfshirë në diskutime mesnate, sepse ata ndjehen të detyruara për të bërë diçka që ata me të vërtetë nuk duan.

Arritja e kënaqësisë

Intimiteti nuk duhet të përfundojë vetëm me kënaqësinë e meshkujve, veçanërisht nëse nuk e keni arritur akoma. Nëse jeni shumë i lodhur pas seksit, sigurohuni që më parë e keni kënaqur partneren. Një dashnor i mirë gjithmonë pret që femra të arrijë kënaqësi ose, të paktën, të përpiqet që t’i përshtatni ato në kohë. Nuk ka asgjë më pak tërheqëse sesa një mashkull që vjen në kënaqësi pa pritur partneren e tij. Nëse jeni njëri prej tyre, vazhdoni të praktikoni me dorën tuaj dhe pastaj provoni një grua.

Komunikoni gjithmonë

Edhe pse ka meshkuj që urrejnë që partnerja të shprehë ndonjë fjalë në shtrat, ky nuk është një rregull i përgjithshëm.

Femra duhet të flasë, edhe mashkulli për diçka që pëlqen, në qoftë se ju e doni më të shpejtë, më shumë ose më pak presion, në qoftë se ju doni shoqërimin e dorës, etj …Vetëm duhet të hapni gojën dhe ta thoni atë. Gratë janë gati, njeri!

Lojërat para seksit

Edhe nëse e sheh partneren tuaj të superlubrifikuar dhe dëshiron të shkosh në akt, është e rëndësishme të kalosh disa minuta (disa minuta !!!) tek trupi i saj. Siç e dini, ata kanë shumë zona më erogjene se ju dhe sa më shumë stimuj para marrëdhënieve, aq më e mire do të jetë kënaqësia juaj.

Kujdes: Nuk duhet të filloni kurrë nga fundi. Nuk ka asgjë të mrekullueshme për të vënë gishtin tuaj në pjesën intime që nuk është lubrifikuar. Në fakt, ajo shkakton efekt të kundërt. Mënyra më efektive për të stimuluar partnerin tuaj është të prekni të gjitha pjesët, përveç zonave intime. Kjo do të rrisë dëshirën e saj dhe dëshirën tuaj.

Hiqi çorapet

Ndoshta mendoni se duke mbajtur çorapet në shtrat, ju bën më të ngrohtë e të mos keni këmbë të ftohta.

Por jo, i dashur. Për gratë ajo nuk është vizualisht tërheqëse. Kjo ju bën të dukeni si një fëmijë i vogël.

Sill risi

Mos abuzoni me vendet dhe pozicionet standarde dhe komode. Ato mund të bëhen të mërzitshme dhe marrëdhënia një rutinë. Ju duhet të provoni diçka të re për ta bërë pjesën e befasishme të emocioneve dhe mbi të gjitha të jeni të vetëdijshëm për shprehjet e tyre dhe britmat për të ditur nëse alternativa e ditës funksionon si duhet.

Kontakti pasi “ke mbaruar”

Një nga gjërat që i lë femrat më të ftohta dhe kjo i bën ata të humbasin interes për ju, është që pas seksit ju nuk tregoni veten. Ju e vendosni veten në flluskën tuaj dhe ajo ndihet sikur nuk ka ekzistuar. Gabim. Çfarë duhet të bëni pasi të bëni dashuri me të është …ta përqafoni. As më shumë e as më pak.

Përdorni gjuhën

Është e vetëkuptueshme që duhet të zbresësh, veçanërisht nëse dëshiron që unë të ta bëj atë. Nëse nuk dini si ta bëni atë ose nëse nuk ju pëlqen, duhet të komunikoni me partnerën dhe gjithmonë të jeni të sinqertë.