Vetëm një ditë i mjaftoi Hygerta Sakos për të shkuar në plazh: Tani me vrap në studio… (FOTO) – AlpeGossip
Vetëm një ditë i mjaftoi Hygerta Sakos për të shkuar në plazh: Tani me vrap në studio… (FOTO)

Vetëm një ditë i mjaftoi Hygerta Sakos për të shkuar në plazh: Tani me vrap në studio… (FOTO)

Vetëm një ditë pati pushim Hygerta dhe vrap për plazh. Direkt nga studio në plazh, e direkt nga plazhi në studio.

“Pushimi mbaroi, le t`i kthehemi punës”, shkruan me foton e fundit për sot nga deti.

Mes fazës së parë dhe të dytë të ndeshjeve pati një ditë pushim, pak, po mjaftueshëm për t`u qetësuar.