“MË VJEN KEQ PËR TY…”/ Plas debati mes Stelës dhe Linditës: Bëre ç’bëre, sytë nga unë i ka – AlpeGossip
“MË VJEN KEQ PËR TY…”/ Plas debati mes Stelës dhe Linditës: Bëre ç’bëre, sytë nga unë i ka

“MË VJEN KEQ PËR TY…”/ Plas debati mes Stelës dhe Linditës: Bëre ç’bëre, sytë nga unë i ka

Stela ka debatuar me Linditën, të cilës i ka thënë se bën shumë për Cimin, por ai nuk e do.

Ajo i tregoi se Çimi i bëri të qartë që do ta lërë nëse Stela deklarohet për të. Lindita i kërkoi Stelës që të mos e ofendojë dhe i tha se Çimi i ka sytë ende nga ajo.

Stela: Më dukesh shumë e dhënë pas Çimit dhe pse ai të ka dhënë sinjale që nuk të do.

Lindita: Ishte bukur për ty që i ke dhënë përqafim? Ty të vika keq për mua, edhe mua më vjen për ty.

Stela: Ti u ndjeve keq.

Lindita: Ashtu sic u ndjeve ti për mua.

Stela: Thashë që shkaku nuk është Lindita se ne kemi folur shumë dhe një nga gjërat që nuk i interesonte ishte Lindita.

Çimi: Sa i përket asaj që thashë për Linditën, të erdhi keq dhe më mbajti inat.

Lindita: Ja pra të erdhi keq ty, ashtu më erdhi dhe mua.

Stela: Mua më vjen keq se kam investuar. Ai thotë që nëse Stela deklarohet, unë të lë ty. Kjo nuk është e bukur.

Lindita: Mos më ofendo dhe të nxjerrësh veten lart. Bëre çfarë bëre, Çimi sytë nga mua i ka.