Meshkuj nga Shqipëria apo Kosova, kë zgjedh Fifi? – AlpeGossip
Meshkuj nga Shqipëria apo Kosova, kë zgjedh Fifi?

Meshkuj nga Shqipëria apo Kosova, kë zgjedh Fifi?

Shqiptarë apo kosovarë, cilët meshkuj zgjedhe më parë Fifi?

Këngëtarja u vendos përballë një pyetjeje të tillë në “Shiko kush Luan” këtë të shtunë.

Ajo nuk preferoi që të bëjë ndasi. Të gjithë janë shqiptarë.

“Kjo është një pyetje…unë zgjedh meshkujt shqiptarë të Shqipërisë dhe shqiptarë të Kosovës”, tha ajo.