TË SKUALIFIKUARA NGA GARA/ Egla, Ilnisa dhe Meritoni izolohen në “Dhomën e Bardhë” – AlpeGossip
TË SKUALIFIKUARA NGA GARA/ Egla, Ilnisa dhe Meritoni izolohen në “Dhomën e Bardhë”

TË SKUALIFIKUARA NGA GARA/ Egla, Ilnisa dhe Meritoni izolohen në “Dhomën e Bardhë”

Ilnisa dhe Meritoni janë përjashtuar nga gara, por u është dhënë një mundësi e dytë nga Vëllai i Madh.

Ata u lajmëruan se nëse duan të vazhdojnë garën, do duhen të presin te Dhoma e Bardhë e Big Brother dhe do të jetë publiku që do të marrë vendimin për ta nëse do kthehen apo jo në garë.

Teksa shkuan te Dhoma e Bardhë, ata janë takuar me Eglën, e cila po pret aty që prej 48 orësh.