OFRONTE SEKS ME PAGESË PËR T’U DROGUAR ME…/ Nuk do ta besoni si duket sot 33-vjeçarja – AlpeGossip
OFRONTE SEKS ME PAGESË PËR T’U DROGUAR ME…/ Nuk do ta besoni si duket sot 33-vjeçarja

OFRONTE SEKS ME PAGESË PËR T’U DROGUAR ME…/ Nuk do ta besoni si duket sot 33-vjeçarja

Një grua, e cila para disa viteve ofronte seks me pagesë për të ushqyer varësinë e saj ndaj drogës, ka nisur një jetë të re.

33-vjeçarja Kayleigh Hutton dikur shpenzonte 400 paund për t’i siguruar vetes doza kokaine dhe heroine, por pasi doli në një program televiziv, jeta e saj ndryshoi.

Hutton kaloi 5-vite për t’u rehabilituar, shpëtoi prej varësisë dhe i ka vënë qëllim vetes që të ndihmojë të tjerët që janë në telashe si ajo dikur.

Kur ishte vetëm 18-vjeçe, Kayleigh filloi të shiste trupin në rrugët e Grimsby dhe mbijetonte vetëm me kokainë dhe herorinë për gati një dekadë.

Pasi u pikas nga një staf i Channel 4 dhe doli në programin ‘Skint’, Kayleigh është tashmë tjetër njeri.