MJAFTOJNË VETËM 10 MINUTA/ Ktheni kokën në tualet për të zbuluar sëmundjet e rënda – AlpeGossip
MJAFTOJNË VETËM 10 MINUTA/ Ktheni kokën në tualet për të zbuluar sëmundjet e rënda

MJAFTOJNË VETËM 10 MINUTA/ Ktheni kokën në tualet për të zbuluar sëmundjet e rënda

Mjaftojnë vetëm 10 minuta për të bërë këto veprime, prandaj justifikimet nuk janë të pranueshme.

Duket sikur është dicka që nuk doni ta bëni, por kontrolli i jashtëqitjes tregon shumë për shëndetin tuaj.

Hidhini një sy jashtëqitjes tuaj në tualet. Kjo fotografi tregon të gjitha llojet dhe sëmundjet që lidhen me to.

Tipi 1-Kapsllëk i rëndë

Tipi 2-Kapsllëk mesatar

Tipi 3-Normal

Tipi 4-Normal

Tipi 5-Mungesë fibrash

Tipi 6-Diarre mesatare

Tipi 7-Diarre e rëndë