MODA DHE KINEMATOGRAFIA/ 10 momente kur personazhet e filmave vendosën trende – AlpeGossip
MODA DHE KINEMATOGRAFIA/ 10 momente kur personazhet e filmave vendosën trende

MODA DHE KINEMATOGRAFIA/ 10 momente kur personazhet e filmave vendosën trende

Trendet nuk përcaktohen vetëm nga dizajnerët, revistat e modës, fashionistat apo rrjetet sociale. Ka padyshim momente të rëndësishme në industrinë e kinemasë, të cilat ndryshojnë totalisht konceptin ndaj një veshjeje të caktuar apo zgjedhjet tona në përditshmëri. Ja disa prej tyre:

Fustani i bardhë me jakë të mbyllur i Catherine Tramell (Sharon Stone), i krijuar nga Nino Cerruti, në “Basic Instinct”

Moda dhe kinematografia: 10 momente kur personazhet e filmave vendosën

Fustani i zi i Diana Murphy (Demi Morre), i krijuar nga Thierry Mugler, në “Indecent Proposal”

Moda dhe kinematografia: 10 momente kur personazhet e filmave vendosën

Gjithë veshjet e Rachel Green (Jennifer Aniston) në “Friends”

Moda dhe kinematografia: 10 momente kur personazhet e filmave vendosën

Veshjet e viteve ’90 në “Clueless”

Moda dhe kinematografia: 10 momente kur personazhet e filmave vendosën

Dashuria e Elle Woods (Reese Witherspoon) për ngjyrën rozë në “Legally Blonde”

Moda dhe kinematografia: 10 momente kur personazhet e filmave vendosën

Fustani i verdhë i Andie Anderson (Kate Hudson) i krijuar nga Dina Bar-El, në “How to Lose a Guy in 10 Days”

Moda dhe kinematografia: 10 momente kur personazhet e filmave vendosën

Vitet 2000 në “Mean Girls”

Moda dhe kinematografia: 10 momente kur personazhet e filmave vendosën

Gjithë veshjet në “The Devil Wears Prada”

Moda dhe kinematografia: 10 momente kur personazhet e filmave vendosën

Stili retro i sofistikuar në “Carol”

Moda dhe kinematografia: 10 momente kur personazhet e filmave vendosën

Momenti ikonik në “La La Land” në vitin 2018 përmes fustanit të verdhë të Mia-s (Emma Stone)

Moda dhe kinematografia: 10 momente kur personazhet e filmave vendosën