Moderatori i Fiks Fare: “Hutohem nga velinat që kërcejnë” – AlpeGossip
Moderatori i Fiks Fare: “Hutohem nga velinat që kërcejnë”

Moderatori i Fiks Fare: “Hutohem nga velinat që kërcejnë”

Është e modës tashmë që në emisionet investigative në vend, të mbajnë në studio velina, të cilat kërcejnë herë pas here dhe vishen në mënyrë provokuese.

Është aktori Devis Muka, i cila ka folur për praninë e velinave në studio dhe nëse ato i shpërqendrojnë më kërcimet e tyre sipër tavolinës. Devis Muka ka thënë për gazetën “Panorama”:

“Po tani, njerëz të gjallë jemi, edhe përhumbemi, por jo gjithmonë sepse për fat kemi regjisorin që na tërheq veshin.”

Muka ka një jetë familjare të shëndetshme dhe është baba i një vajze, të cilën e quan bekimin më të bukur në jetë dhe burim energjie.