MOS I NEGLIZHONI/ Ushqimet që ndihmojnë në zhvillimin e trurit të fëmijëve – AlpeGossip
MOS I NEGLIZHONI/ Ushqimet që ndihmojnë në zhvillimin e trurit të fëmijëve

MOS I NEGLIZHONI/ Ushqimet që ndihmojnë në zhvillimin e trurit të fëmijëve

Rritja e fëmijëve është një ndër vështirësitë më të mëdha që hasin prindërit në jetën e tyre.

Ata provojnë çdo mënyrë të mundshme që fëmijët të rriten shëndetshëm.

Është shumë e rëndësishme që në fëmijëri ata të kultivojnë ushqime të cilat nxisin zhvillimin mendor të tyre.

Më poshtë janë 5 ushqimet të cilat ndihmojnë zhvillimin mendor të fëmijëve:

Vezët, Janë të pasura me proteina dhe i mbajnë fëmijët tuaj të ngopur.

Spinaqi,  ndihmon qelizat e trurit të rriten.

Peshku, ndihmon me memorien dhe zhvillimin e inteligjencës.

Kosi, ka yndyrna të rëndësishme për shëndetin dhe mund të kombinohet me një sërë produktesh.

Mollët, janë plot me antioksidantë.