NISUR NGA KENDAL JENNER/ Si të vishesh thjesht dhe të dukesh super “cool” – AlpeGossip
NISUR NGA KENDAL JENNER/ Si të vishesh thjesht dhe të dukesh super “cool”

NISUR NGA KENDAL JENNER/ Si të vishesh thjesht dhe të dukesh super “cool”

Kendall Jenner duket gjithmonë yll, pa u munduar fare dhe këto sugjerime, të cilat mund t’i kopjosh ose rikrijosh.

Një bluzë e tejdukshme dhe jumpsuit

Nisur nga Kendall Jenner: Si të vishesh thjesht dhe të dukesh super

@ASOS/ PINTEREST

Pantallona të lirshme dhe bluzë të ngushtë

Nisur nga Kendall Jenner: Si të vishesh thjesht dhe të dukesh super

@ISTANSWEETENER/ PINTEREST

Streçe dhe një xhup oversize

Nisur nga Kendall Jenner: Si të vishesh thjesht dhe të dukesh super

@SUNFLXWERSXO/ PINTEREST

Pantallona lëkure dhe një bluzë të tejdukshme

Nisur nga Kendall Jenner: Si të vishesh thjesht dhe të dukesh super

@DAILYMAIL/ PINTEREST

Pantallona lëkure, bluzë dhe xhaketë oversize

Nisur nga Kendall Jenner: Si të vishesh thjesht dhe të dukesh super

@AYFERBALTACI/ PINTEREST

Fustan – këmishë dhe çizme të gjata

Nisur nga Kendall Jenner: Si të vishesh thjesht dhe të dukesh super

@AYFERBALTACI/ PINTEREST

Pantallona lëkure, golf dhe këmishë

Nisur nga Kendall Jenner: Si të vishesh thjesht dhe të dukesh super

@WHOWHATWEAR/ PINTEREST

Fustan i shkurtër, pallto lëkure dhe çizme

Nisur nga Kendall Jenner: Si të vishesh thjesht dhe të dukesh super

HARPEER’S BAZZAR

Set sportiv

Nisur nga Kendall Jenner: Si të vishesh thjesht dhe të dukesh super

@ANGELSXDIOR/ PINTEREST