“MOS MË PREK…”/ Debat i ashpër mes banorëve, Egla “shpërthen” ndaj Jetmirit: Surrat i poshtër – AlpeGossip
“MOS MË PREK…”/ Debat i ashpër mes banorëve, Egla “shpërthen” ndaj Jetmirit: Surrat i poshtër

“MOS MË PREK…”/ Debat i ashpër mes banorëve, Egla “shpërthen” ndaj Jetmirit: Surrat i poshtër

Sara është futur në pishinë për të mos lejuar banorët t’i marrin shiritin, e cila do ta penalizonte nga loja e dhënë nga Vëllai i Madh.

Teksa ajo ka tentuar të dalë ka qenë Meritoni ai i cili se ka lejuar, vetëm për të arritur ta nxjerrë atë jashtë lojë.

Të dy kanë nisur të debatojnë, ndërsa më pas është përfshirë Egla.

Ajo ka mbështetur Meritonin dhe është shprehur se Sara do të rrijë në pishinë sepse kështu zgjodhi, pavarësisht temperaturave të ulëta.

Duke parë situatën e agravuar, mes atyre të treve, ka ndërhyrë Jetmiri, i cili ka tentuar të prekë Eglën tek bluza, duke i kërkuar të qetësohen.

Jetmiri: A ka mundësi të qetësoheni?!

Egla: Mos më prek mua me dorë. O budalla.

Meritoni: Mos e prek me dorë.

Jetmiri: Qetësohuni.

Egla: Kë prek ti me dorë ore kacami. Surrat i poshtër. Si prek me dorë burrë je ti.

Jetmiri: Vazhdo viktimizohu.